Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Den ofrivillige tjyven

Sunday, January 10, 2010

Den ofrivillige tjyven

Fyfaaaaan, va pinsamt. Jag åkte dit helt enkelt... fast jag inte ens visste jag gjort nåt. Promenaden vart inte milslång direkt. Svinkallt trots min påpylsning. Jag förstår inte hur folk kan gå omkring och se helt oberörda ut.

Hur som helst. Passa på att gå förbi Ekersch och handla lite och tog såklart snabbkassan (folk verkar fortfarande helt livrädda för dom, så det är aldrig nån kö). Scannade in mina varor och datorn börja pipa att jag skulle göra om. Så det gjorde jag. Då pep den igen att en av varorna inte kunde hittas... så jag testa igen... och igen och tillslut funka det. När jag skulle godkänna låste sig hela skiten och skrek att jag behövde hjälp av en kassörska. Här försökte jag avbryta för att istället gå till vanliga kassan, men det gick inte.

Jag hojta till på den magra killen med de lustiga frisyrerna och han fick mata in sin kod och scanna allt igen. Då visade det sig att det var en kontroll och jag hade missat ett ljus och platskassan!!! PINSAMT!

Jag SVÄR dyrt och heligt att jag aldrig medvetet försökt stjäla eller hoppa över nån vara i snabbkassan. JAG LOVAR! Knallröd i nyllet bad jag om ursäkt och förklarade att det inte var meningen. Killen verka inte bry sig ett skit, utan sa bara: Nä, men nu är det ordnat och så försvann han. Jag tror faktiskt han trodde mig. Han vet ju att jag handlar där nästan varje dag och jag vore ju dum om jag försökte stjäla från min favvoaffär. Men FY, vad det var pinigt.

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Staffan S said...

Och jag som planerade ett besök på Onoff för att köpa en 37" plattv senare idag. Känner mig avskräckt. Tänk om det skräller till vid utgången.
Jag lider med dig. Men visst är det skämmigt. Undrar hur många larmskräll innan man blir portad?