Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: I'm homo

Thursday, January 07, 2010

I'm homo

Så därna... suicide mission 1 OCH 2 avklarade med livet i behåll. Men hörni, vad det är halt! Glasgata hela motorvägen, för att inte tala om här i stan. Att starta på ettan var bara att lägga ner helt och sen var det bara att hålla tummarna att man inte behövde bromsa. Hade såklart oturen att få rött ljus i en uppförsbacke och det var riktigt jäkla läbbigt må jag säga.

Jaja, hemma i säkerheten igen. Nu vill jag helst inte köra mera bil alls fören gatorna blir torra och fina igen och HellSaab får vila ett tag i kylan på gatan.


Nu vet jag att man inte ska skratta åt andras olycka, men jag måste säga att det såg riktigt roligt ut när mannen som kom på cykeln här utanför när jag parkerat platt fall halkade/föll åt sidan på sin cykel fast den i princip stod helt still. Han gjorde sig inte illa så lite haha, kan väl va ok? eller?

Image and video hosting by TinyPic

No comments: