Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Skivstång

Tuesday, January 12, 2010

Skivstång

Idag ska vi prova på nåt nytt. Ett pass som heter skivstång. Alla som gått på det säger att det är skitbra, så jag har valt att tro dom och testa. Nu är jag ju lite skeptisk. Kombinationen styrketräning och pass funkar inte riktigt i mitt huvud. För mig är ju styrketräning att lyfta vikter ett visst antal gånger uppdelaar på flera omgångar med vila emellan. Men under ett pass kan man väl inte stå och vila? Eller? Sen är ju erfarenheten av övriga pass styrkedelar att det handlar med om uthållighetsträning, än om just styrka, så kanske är det just det detta är med. Jag få la testa och se. De jag sett komma ut från dessa pass är i alla fall drypande av svett.... och visst var det så, ser jag nu när jag läst på lite. Men det kan nog bli kul ändå. Från hemsidan:

Gillar du sportig, rak och ösig styrketräning, då är Skivstångspasset något för dig. Träningen är enkel och effektiv med hjälp av skivstång, drivande musik och tydliga instruktioner. Belastningen anpassar du själv, från att enbart använda skivstångens egen vikt på ett par kilo, till att lägga på ett avsevärt antal kilo. Övningarna ger dig styrkeuthållighet för ben, höfter, rygg, mage, bröst, axlar och armar.

Off I go

Image and video hosting by TinyPic

No comments: