Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Soon all plastic - Heidi Montag

Wednesday, January 13, 2010

Soon all plastic - Heidi Montag

”Hills”-stjärnan Heidi Montag säger till tidningen People att hon är beroende av plastikkirurgi och planerar inte bara ett utan tio nya ingrepp. Och alla ska genomföras på en och samma dag.

Ja, Heidi verkar blitt spritt språngande av den fame hon fått i serien.Och det är ju inte bara hon. Alla tjejerna ser ut som skelett med löshår och opererade nior. Kollar man på de gamla avsnitten mot de nya är skillnaderna överväldigande. Även killarna har putsat på sina looks och lyckats mer eller mindre. Spencer har även han försökt, men i hans fall är det ju förgäves. Han är ju vidrig oavsett.

Men Heidi är nog ändå värst. Trots att förändringen kommer genom storhetsvansinne och jakten på den perfekta Hollywoodlooken, måste jag nog säga att hon ser bättre ut nu. Hon såg faktiskt ganska täskig ut i början.


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

CiBag said...

Jag saknar LC i de nya avsnitten :(

Hannastacia said...

Jag med :(