Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: YEAY!

Sunday, March 06, 2011

YEAY!

Det gick SÅ mycket bättre att springa idag. Flyt deluxe. Så himla skönt. Det är ganska knäckande när det går så där dåligt som igår. Trots att man vet att man orkar mer känns det på nåt sätt som att man förlorat det man tränat upp. Det ligger ganska mycket psykologi i träningsprestation och en dålig runda kan ta ner en ganska lågt. Men nu är jag tillbaka på banan alltså.

Det var perfekt miljö också. Lite kallt, men ändå ganska värmande sol. En sovande stad med tomma gator. Jag sprang mellan huset i Gamla Hjärsta och fortsatte sen raka vägen till Meddo och hoppade in i solariet.

Och vilket solarie! jag tycke det var lyxiga solarier där förra året, men detta tog priset. Eftersom stället var tomt kunde jag välja och vraka och tog Grand DeLuxe-varianten.

När det startade var det en kvinna med mild röst som pratade med mig och sa åt mig att lägga mig och bara slappna av. Och det gjorde jag. det vart aldrig varmt överhuvudtaget utan bara behagligt och det kändes lite som att ligga på en strand med en lätt bris. Tydligen har lyxsolariet en luftkanal mellan liggskivan och en underliggande transparent skiva kyler solariets ventilationsanläggning underlaget till en behaglig temperatur. Dessutom sprutade solariet då och då ut en parfymerad vattendimma som svalkade ännu mer samtidigt som den mest ljuvliga doft spred sig.

Detta är alltså nät man kan göra när som helst. man blir inte ett dugg svettig och man luktar faktiskt godare efter solningen än innan. Nu var ju såklart detta solarie lite dyrare än de andra. Jag betalade hela 70 spänn för 15 minuter. Det hade jag nog inte gjort om jag nu inte hade upptäckt att jag hade 100 kronor på mitt vad jag trodde tomma solkort. Eftersom jag glömt det kan man ju nästan säga att det var gratis

Nu har jag inmundigat min frukostskål med bovetegröt och idag var det nästan ännu godare än igår. Klart ny favorit på frukostbordet. Ikväll ska jag laga mig en sats som jag kan ha i kylen och värma innan jobbet, för det finns ju inte en chans i världen att jag tänker ställa mig och koka varje morgon i 10 minuter minst. Två av två gånger har jag lyckats bränna fast gröten i botten också. Ja, nån naturlig amtlagningstalang finns här inte.

Nu en dusch innan nästa projekt som jag inte riktigt bestämt vad det är ännu.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: