Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jag behöver helg

Wednesday, March 30, 2011

Jag behöver helg

Jag känner mig så otroligt omotiverad denna vecka. Jag vet inte varför... men jag har absolut inte lust att ta tag i nånting på jobbet. Jag gör det, men det är med olust och motvilja. Konstigt att vissa saker kan vara så kul ena sekunden och så jäkla tråkigt nästa. Ups and downs.

Idag ska vi ha möte. Uroterapimöte. Vi ska prata lite om verksamheten eftersom jag, Gunnel och Barbro hela tiden jobbar om varandra och sällan ses. Det kanske kan bli lite intressant i alla fall och få upp motivationen lite.

Det ser ut att kunna bli sol idag. Enligt SMHI ska dessutom vinden vända framåt kvällen från nord till sydost och då borde det väl kunna bli lite skönare igen. Hoppas det för jag känner mig så otroligt sugen på en härlig kvällspromenad... just nu i alla fall.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: