Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Regeringen och vädret

Saturday, March 05, 2011

Regeringen och vädret

Vad roligt! Regeringen kritiserar SMHI och kräver bättre prognoser. Minst 85% på ett år ska vara korrekta, medan verkligheten i dag är en annan. Förra året slog var sjätte prognos fel.

Om vi går till dagens väder känner jag mig halvt om halvt lurad. Visserligen värmde solen och står man i lä var det riktigt skönt, men vinden är stark och den är inte direkt varm eller skön.

Jag tog mig upp på stan. Gick i några affärer, köpte mig en burk på Åhléns som jag inte vet vad jag ska ha i, stegade in på Ekersch och sedan hem igen. Minnet om varför jag gick upp från början... dvs klockbatteriet var som bortblåst och nu är jag alltså prick lika utan som innan. Att det ska vara så jäkla svårt!

Nu ska jag avnjuta en delikat egenlagad ceasarsallad. I'm sucha cook!


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

snabbisen said...

Nå! Smakade salladen bra?
Och nog kan man önska sig bättre väderprognoser, men jag tycker att Carlgren inte ska satsa våra skattepengar på dödfödda idéer.

Alfredo

Hannastacia said...

Salladen var ljuvlig. Nä, jag håller nog med om att det verkar ganska korkat att lägga pengar på vädret, eftersom det ändå alltid är skit i det här landet.