Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Gör mig redo att möta våren

Tuesday, March 29, 2011

Gör mig redo att möta våren

Nu när vi går mot våren är det ju dax att maxa träningen.Idag lanseras en ny produkt från BMR Sports Nutrition: Ketoz, som endast kommer att säljas på Gymgrossisten.com. Jag har dock kollat sidan sen i morse och ännu har jag inte hittat den. Inte ens en liten reklambanner har jag sett. Skumt sätt att lansera en ny produkt. Men det kommer väl.


Men det är inte det enda sättet jag ska möta våren. Jag har precis beställt hem två kilo proteinpulver. Vanilj/blåbär och choklad/banan från Strengths Sport Nutrition som enligt mig är det godaste proteinpulvret på marknaden.


Japp, och där har vi det nya inom kosten, men sen är det ju träningen också och framförallt då löpningen eftersom det är vad våren handlar om. Idag gjorde jag det. Jag köpte mina älskade Nike Zoom Vomero 5+ och är härmed 1442 kronor (hade några kronors rabatt på klubbkortet) fattigare. Det är fruktansvärt dyrt för ett par skor, jag vet, men det finns inga som går upp mot dom och jag använder dom ju flitigt. Ska jag dessutom skona mina benhinnor är det ju viktigt att ha den perfekta skon vilket detta är.


Så jag antar ni fattar vad som väntar nu... Japp, helt korrekt, en underbar löprunda comin up. Synd bara att vädret inte är det bästa, men snart så är våren här på riktigt och då är jag fullt rustad.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: