Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Dag 2

Tuesday, March 08, 2011

Dag 2

Jag trodde nog jag skulle ha mindre energi än såhär, men idag har jag faktiskt känt mig pigg och alert hela dagen. Och vet ni?!?! Jag har varit ute och sprungit på barmark ikväll!!! Det var ju helt otroligt skönt. Lite pölar och snöslask på sina ställen, men det spelade mindre roll. Och magen är bättre än nånsin. Jag vågar knappt tro på det. Man har ju en liten känsla av att den kommer bli sämre igen om jag börjar tro att detta funkar. Jag är lite skraj för det här med att åka bort torsdag till fredag. Det lär ju bli svårare att käka rätt då, men jag ska ta med mig nötter så jag slipper falla för frestelsen att ta typ en macka eller nåt gott fikabröd i pauserna.

Men... idag vart jag inte ens sugen på nån macka vid frukosten. Jag satt ju och mumsade i mitt mitt ägg med skinka, vilket var bra mycket godare. Och semlorna brydde jag mig inte alls om. Enda gången som vart lite knepigt, dock inte jobbigt, var när Åsa ställde en kartong med gelehjärtan framför mig. Det var nära att jag tog ett hjärta bara för att, men jag hann tänka efter och insåg att jag faktiskt inte alls var sugen.

När man läser om folk som börjat på GI-diet verkar det som om alla mer eller mindre lider sig igenom första veckan med trötthet och sötsug. Det kanske kommer, men man tycker ju första dagarna borde vara värst. Antagligen hjälper det att mackorna egentligen är det ända jag behövt undvika som jag inte undvikit förr och att jag faktiskt äter mer energirik mat nu... fast energi i form av fett då. Det är väl så att de flesta börjar med GI för att gå ner i vikt och då kanske de har ett större sötsug och matintag från början än vad jag har/hade.

Bäjb är nöjd... han har ju tjatat på att jag bara äter skräp länge... och med skräp menar han inte skräpmat i den bemärkelsen som andra gör. Min lilla smålänning är ju nämligen uppväxt på fett och socker, så med skräpmat menar han lightprodukter och nyttigheter haha. 5-0 till Bäjb.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: