Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Lugna sig lite nu va Kungen!

Wednesday, March 02, 2011

Lugna sig lite nu va Kungen!

Kungen vill ha mer pengar... MER pengar. Har han gått och blitt skvatt galen? Och det är inte lite han begär... ytterligare 5,5 miljoner kronor!!!

Hovet beskriver i brevet till finansdepartementet sin verksamhet – att det har varit mycket arbete med kronprinsessans bröllop och att prins Daniel i år fortsätter med sin specialutbildning för att klara sin nya roll.
Ursäkta mig men de där bröllopet? Inte tog Kungen pengar ur sin egen ficka där inte? Dessutom var det ju sånt jäkla tjat om att det skulle dra in så mycket mer än vad det kostade. Och Daniels utbildning? Vad är det för jäkla utbildning som kostar så mycket?

Det låter för mig helt sjukt att Kungen ska få ett öre mer än vad han redan får till sitt hov.Image and video hosting by TinyPic

No comments: