Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: La Luna superpower

Wednesday, March 09, 2011

La Luna superpower

Den 19 mars är supermånen här, då månen passerar jorden på ett avstånd av ynka 356 577 kilometer. Så nära har den inte varit på 19 år. Är supermånens ankomst lika med domedagen? Så tycks många i alla fall tro. Det varnas hej vilt på nätet för tsunamis, stormar, vulkanutbrott i samband med att den stora månen visar sig. Dessutom kommer folk och djur bli galna.


Är det en släng av supermånens krafter jag drabbats av. Sovit urgott och vaknade med en otrolig energi som fick mig att ta ett mindre träningspass här hemma på morgonen. Det känns som jag blivit starkare. Styrkeövningar innan frukost och så här tidigt på morgonen brukar utföras med halvdant resultat och vanligtvis orkar jag inte mer än 15 x 3 armhävningar då. Idag klara jag 20 x 3 utan problem. Dessutom 20 x 3 benböj med vikt och 30 x 3 situps och detta efter ca 10 minuter uppvärmning på steppmaskinen. Superduper!

Nu är jag redo för en sista dag på sjukan för denna veckan.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: