Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Snö... seriöst?

Friday, March 18, 2011

Snö... seriöst?

Ja, det var väl klart att just den här väderleksrapporten skulle stämma. På marken ligger ett tjockt vitt täcke, säkert nån decimeter precis som SMHI förutspådde och det snöar fortfarande. Typiskt att de skulle ha rätt just när det gäller skitväder. Egentligen ska jag verkligen inte klaga. Stackars Japanerna som man kunde tycka var nog drabbade har också drabbats av snö och kyla och nu dör folk av det. Som om inte nog med folk dött redan. Och det är ju ingen vanlig snö de får heller, för denna är ju dessutom radioaktiv. Kan de inte få vara nog nu?

Äntligen är det fredag. Som jag längtat. Jag somnade strax efter jag lagt mig igår för jag minst typ bara inledningen på CSI Miami och sen är det svart. Jag var så otäckt trött. Idag känns det bättre... i alla fall hittills.

Nu ska det bli riktigt jäkla kul att återigen traska till jobbet i snöstorm... trodde jag gjort det för sista gången denna vinter, men ack så fel jag hade.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: