Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jesus är fan otrolig

Wednesday, March 23, 2011

Jesus är fan otrolig


Visste ni att Jesus kan bota homosexualitet? De applikationer som Apple tar in i sin AppStore får enligt deras policy inte vara ”nedsättande, anstötliga, illvilliga eller som kan skada en grupp eller individ”. Men den reglen gäller tydligen inte Jesus för  Apple har nu godkänt en app där han genom företaget Exodus Internationalsom ska motverka homosexualitet. Folk är såklart inte glada över detta, men det är ju trots allt Jesus, eller?

Fett är skitfarligt, du kan dö... eller var det bra, eller hur var det?
Förr sa forskarna: Om du äter mindre fett, färre kalorier, fiberrik mat, mycket kolhydrater och motionerar mer så blir du både smal och frisk

Nu säger dom istället: Fett är både nödvändigt och bra för oss. Det vi bör akta oss för är i stället allt sött, de blodsockerhöjande kolhydraterna. Fett och protein gör dig mätt och nöjd, kolhydrater gör dig hungrig och sugen. Och kommer fler och fler rapporter om att inte heller det mättade fettet är farligt. I lagom mängd är det till och med hälsosamt.

Frågan är vad de säger om ytterligare 30 år. Hittills är proteinet det som varit konstant, Protein är skitnyttigt rent ut sagt och en förutsättning för hälsa. Men här har man lite forskning om vad det gör med kroppen i längden. I framtiden kanske vi har nya rapporter som visar på att proteinet är boven till allt ont i världen.

Bästa knarksmugglarna i världen
Nu berättar BB-deltagaren Nicky Sthlm att det slängts in tennisbollar med Ecstacy i Big Brother-huset. Enligt Tobbe Holm var de till honom, men det verkar som att andra i huset fått tag på dom. Hmm, med kameror prick överallt borde det väl inte vara så svårt att avgöra om detta är sant eller inte. Är det så att deltagarna tog ovanligt bra hand om en tennisboll? Öppnade de tennisbollen och smusslade med den? och framförallt blev de höga efter att ha smusslat med tennisbollen? Är det så att detta är sant måste huset och medhjälparna utanför vara de smartaste knarksmugglarna i världen eftersom de klarar av det med alla dom kamerorna på sig.


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Khelben said...

Ang. fett och proteiner: jag tror att man måste gå in mer i detalj än att skrapa på ytan.

Mättat fett är ju inte bra eftersom att det gör blodet tjockare och ökar då risken för bl.a. prodpropp och kärlkramp (enligt vad jag förstått) bl.a. men det handlar väldigt mycket om i vilken mängd man drar i sig och i förhållande till ens egen kropp.

Dom stora specialisterna har iallafall skrivit att det är individuellt på hur kroppen reagerar på olika ämnen och även hur mycket eller lite man behöver.

Grönsaker är t.e.x. hälsofarligt i allt för höga doser eftersom den besprutas med gifter och sånt och även kött är inte bra om man äter för mycket av p.g.a. höga halter av mättat fett.

Alltså: jag trodde för inte länge sedan att sojamjöl var jättebra eftersom någon specialist hade skrivit om detta, men sedan så läste jag en rapport ang. att det anses vara ett gift och har bidragit med alzheimers i fattigare länder så... jag kan förstå varför man kan bli "lite" förvirrad ibland, men jag tror man ska gå in mer i detalj och försöka förstå sig på hur dom tänker. Dom tycks ta det hela från lite olika perspektiv...

Hannastacia said...

Du har såklart rätt. Jag tror man gör bäst i att skapa sin egen uppfattning av vad man mår bra av och inte och sen får man se hur det går.

Cancer verkar man ju få oavsett.