Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Turkisk youhurt mellanmål

Saturday, March 26, 2011

Turkisk youhurt mellanmål


Vilken UNDERBAR morgon. Jag är nyss återkommen efter min löprunda till Osudden och tillbaka och det var så himla skönt att jag vill ut igen. Solen värmer och i vinden sprider sig en ljuvlig doft av brända mandlar.
Nej, det är inte inbillning. Det luktar faktiskt brända mandlar för att det är maknad i stan. Nåt som kallas Marsmötet tydligen. Det är otroligt mycket marknader i den här stan. Riktiga hillbilly-marknader för ni skulle inte tro era ögon om ni gick upp på Värnamo city en marknadsdag. Gatorna fylls av riktig white trash hillybillys från de små hålorna runt om och bevisar att det faktiskt inte bara är USA som har inavel. Det finns även i Småland. Nä, nu var jag hård... dock ärlig. Innan jag var på en sån här marknad hade jag faktiskt inte en aning om att det fanns såna folk i Sverige. Feta i slitna mysbyxor i konstiga färger, men blek hy och slitet flottigt hår typ.

Hittade denna praktisk portionsförpackning med Turkisk youhurt igår i mejerihyllan på Kvantum. Tror jag måste tipsa Ekershallen om den för de är ju suveränt bra! I med lite frysta (och tinade såklart) bär och nötter och man har den krämigaste underbaraste frukostdrömmen i sin hand.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: