Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Övertränad

Monday, March 21, 2011

Övertränad

Men fy sjutton vad jag fryser ikväll. Jag har frusit hela dagen när jag tänker efter. Det lär ju knappast vara för att det är kallt... kanske för att det blåser. Eller så är det för att jag inte känner mig helt kry. Vad jag diagnostiserat som överträning kanske är en förkylning waiting to happened. Eller så är kombination av de bägge. Jag vet att jag överansträngt mig förra veckan med ganska tuff träning och speciellt framåt helgen tränade jag på tok för mycket och åt för dåligt för att kroppen skulle kunna återhämta sig ordentligt. Trots att jag vet att det lätt blir så är det svårt att stå emot. Med tanke på att jag inte äter kolhydrater nu heller är väl de där med återhämtningsmål extra viktigt. Så... jag har själv dragit på mig detta, no doubt.

Så vad jag nu bör göra är att vila. Minst 3 dagar vid lätt överträning säger experterna. Nu har jag vilar en (nästan för jag körde några lättare övningar i morse... vad ska man göra när man vaknar 4.30 liksom?) och jag är redan så rastlös att jag kryper ur skinnet snart. Vi får väl se hur jag känner mig i morgon. Jag menar ska det nu bli 15 grader varmt kan nog ingen överträning i världen hålla mig inne.

Men nu behöver jag sömn sömn sömn och åter sömn.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: