Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Public Relations(hip)

Monday, March 28, 2011

Public Relations(hip)

Man skulle ju kunna tro att jag åtminstone i dag av alla dagar skulle sova till klockan skrällde, men inte jag inte. Trött? absolut, men det hjälpte tydligen inte. Det ligger ett så otroligt onödigt vitt täcke på maken. Nästan så man vill gråta. Det kommer ju såklart inte ligga kvar länge, men det känns bara så himla onödigt.

Är Tobbe Holm och Jessica Karlén ett par? Hon tvingades lämna Big Brother när hon uppträdde förvirrat. Han för att han skulle köpa en lägenhet.Så var det alltså inte enligt klippet ovan. Men nu är ju den stora frågan... är det verkligen sant som de säger, eller är det ett pr-trick av rang? Är de bara bittra över att de lämnade och desperata att få en ny chans i rampljusset? Om det nu ÄR sant gjorde det ett otroligt bra jobb i huset med att dölja det. Lilla ettriga Roza fick lämna huset i alla fall. det var väl för väl.

Så... måndag... sega måndag. Vill inte, har inget lust, vill inte igen.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: