Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sunday monin

Sunday, March 13, 2011

Sunday monin

Det är söndagmorgon och Sverige sover... de flesta i alla fall, men såklart inte jag. Vaknar som vanligt pigg och utvilad och redo för en ny dag. En dag jag ska försöka ta vara på eftersom det är den sista denna helgen. Tänk vad det gör mycket psykologiskt att missa några timmar på fredagen som jag gjorde denna helg. Helgen känns extremt mycket kortare. Men jag är nöjd med lördagen. Tre träningspass och jag tänkte göra om det idag. Jag börjar med löprundan idag tror jag bestämt. Trots att det faktiskt ser ut att vara ännu halare idag än i går. Men först... lite morgonsurf.

Och lillpojken Saade vann Melodifestivalen och nyheten har puttat ner jordbävningen i Japan till en andra plats i pressen. Det trodde jag faktiskt inte... att han skulle vinna alltså. Jag trodde lätt att Varga skulle vinna. Så där lagom tråkigt, gullig tjej och tragisk låt. Problemen med röstningen tycks ha fortsatt under gårdagens final. När man röstade på en låt via sms, fick man svar tillbaka att man röstat på en annan. Och Christer Björkman kommer nog gå till graven som den mest hatade mannen i artistsverige en vacker dag pga sin röstningsregler som han konstant ändrar till egen fördel.

Nog om det. Jag såg det inte. jag hann däremot se tre hela avsnitt av Sons of Anarchy och serien blir bara bättre och bättre.  Det var lite svårt att vänja sig vid övermachostilen och jag var ju ganska skeptisk från början, men allt eftersom serien löper på har jag kommit över det. Vad jag verkligen gillar med serien är att huvudpersonen Jax, som ska vara en sån man tycker om och känner empati för faktiskt obetänksamt har ihjäl folk, vilket ju inte direkt är standard i amerikanska serier... förutom Dexter då.


Hur kommer man på uppslaget till en sån här nyhet? Det har gått 15 år, men nu säger Monicas polare att Monica sagt: ”Det kommer aldrig att finnas någon i mitt liv som gör mig lika lycklig som han gjorde” och vips blev det en nyhet av det? För er som inte minns hur det var så var det när Monica var 22 år och praktiserade hos Bill som hon enligt utsago hade ett oralsex-förhållande med honom (mer än så erkändes aldrig av nån part). Om detta är sant... att Monica fortfarande trånar efter den gamle presidenten tycker jag riktigt synd om henne. Jag tror det är precis som Bill själv sagt: att han hade inlett ett förhållande med Lewinsky av ”värsta tänkbara anledningen. För att jag kunde.” Om inte skandalen varit ett faktum hade nog Bill glömt Lewinsky för länge sen.

Nä, ingen tid att förlora. Sveper i mig en vitaminbrus och ger mig ut i den friska morgonluften.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: