Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kvällsrunda

Saturday, March 12, 2011

Kvällsrunda

Jisses, vilken härlig kväll. Det är ju riktigt varmt i luften!!! Har precis kommit åter efter en kvällslöprunda. Den blev inte lång för orken tog slut ganska snabbt, men det är väl inte så konstigt eftersom jag körde superpasset i morse och sen gått en rask tvåtimmars-promme.

Jäklar vilka vårkänslor jag fick nu! Å, tänk när man kan sitta ute på kvällarna. Hacienda 2.0 väntar på oss! Och alla härliga långa kvällspromenader... i år utan serievåldtäktsman! Det spritter i hela kroppen!

Fiskgratängen står i ugnen. Fasen va stolt jag är över mig själv som blivit en sån jäkla kock. Jag kan ju laga riktigt god mat. Det trodde jag inte. Inte så svårt att följa recept tänker ni, men jag följer dom inte till punkt och pricka eftersom en många av dom innehåller saker jag bara inte kan med som senap och avokado och trams, men jag lyckas ju ändå. Jag kanske skulle kunna bli en riktigt bra husfru ändå.

Så fort gratängen är klar ska jag i ilfart ner i plurret. Jag tänkte jag skulle hinna med några avsnitt, men klockan tickar och innan man vet ordet av är kvällen slut och ögonen trötta. Better hurry!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: