Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Alla klockor har stannat

Thursday, March 03, 2011

Alla klockor har stannat

Jösses jag måste stressa ner. Kom helt ur planerna när jobbet drog ut på tiden och jag inte kom därifrån fören vid 17.00. Anledningen var att vi hade en liten miniutbildning i psykosocialt omhändertagande av cancerpatienter med vår kurator Elisabeth. Elisabeth är rent ut sagt skitbra, men liksom sig bör med en person som har samtal som arbetsverktyg pratar hon ganska mycket och det drog ut på tiden. Vi skulle egentligen haft ett litet möte med chefen efteråt om hur vi ska lägga upp arbetet framöver, men det hanns inte med.

Jag skulle egentligen gått över stan hem tänkte jag. Alla mina klockor står still och det orsakade problem igår när jag skulle springa efter mitt nya schema. Jag fick ta iPhånen istället och ställde in den på intervaller. Dock glömde jag stänga av skakfunktionen och jag upptäckte flera gånger att jag pausat timern, så egentligen har jag ingen aning om hur långa intervallerna blev. Bra mycket längre än 10/2 i alla fall. Hur som helst behövde jag åtminstone ett batteri till min pulsklocka, men nu vart det inte så. Jag var nämligen tvungen till Ekersch för att hämta ut mitt paket med en ny Diet Fuel (toppen som mellis) och Core Energy tabs jag beställt också. Sen vart det brådis hem för att hinna till Big Brother och till det körde jag 40 minuter på steppern. Eftersom det är muskeldag blev det ett styrkepass efter det och sen en snabbdusch och jag har inte landat i soffan fören nu. Superstressad... fast jag egentligen inte behövt stressa alls. Typsikt mig. Jag menar nu har jag ju inget kvar... visst jag ska käka och göra matlåda, men det tar ju inte hela kvällen. Bra hungrig är jag dock.

Imorrn ska jag och mamsen som sagt storhandla. Det var inte det lättaste att skriva inköpslista efter kokboken. Det är så otroligt mycket ingredienser och jag vill passa på att handla det mesta jag behöver när man har bilen såklart. Ska stoppa i mig lite mat och sen ge mig på't.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: