Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Victoria Milan

Saturday, March 19, 2011

Victoria Milan

Känner du dig låst i ett monotont och kärlekslöst äktenskap?
Saknar du den där magiska känslan av passion? Spänning? Närhet?
Victoria Milan kan göra dig levande igjen!
Kom ihåg att du bara lever en gång... 

Victoria Milan är Nordens första datingsida för gifta och samboende människor som söker en affär. Oavsett om du söker efter en anonym webflirt, engångsaffär, en affär utanför landsgränsen eller en långvarig affär i verkligheten, så erbjuder Victoria Milan en trygg och diskret mötesplats på nätet där du kan komma i kontakt med andra människor som lever i ett förhållande. Du kommer att möta människor i samma känslomässiga situation som dig själv och, med vår hjälp, få möjligheten att inleda en affär som lägger stor vikt på att bevara din identitet, konfidentialitet och säkerhet.


Victoria Milan är en dejtingsajt för folk som vill vara otrogna. Företagets argument är att då många gifta redan är otrogna vill man bara tillhandahålla en tjänst som möjliggör detta. Reklamen för sajten har blivit anmäld till reklamombudsmannen för att vara stötande.

Jag har inte sett någon reklam för sajten... eller så har jag bara inte uppmärksammat den. Men tydligen pryder den Stockholms tunnelbanor och det verkar vara här flest folk sett den och upprörts av den.


Man kan ju tycka att den som gifter sig, eller är i en relation, inte ska ha affärer... det tror jag är gemene mans åsikt... i alla fall utåt. Idén är ju helt otroligt knäpp och sjuk egentligen. Att uppmana till nåt som skadar nån annan. Som skulle skada dom själva om de råkade ut för det själva. Men otrohetssajterna har uppenbarligen kunder och kommer såklart inte lägga ner för att folk blir upprörda. Det handlar om pengar och inte känslor för företaget precis som med alla andra företag.

Och det finns inget olagligt med sajten... eller med reklamen. Den går inte att stoppa genom någon lag, så vad anmälan ska leda till fattar jag inte.

Å så vänder vi på bladet och vad hittar vi väl där:

Jo, Persbrandt verkar i rus och dus uttalat: "Jag älskar kola och rånare" och "... jag har tränat med SSG i flera månader". Det senaste uttalandet var tydligen inte så smart eftersom det tydligen krävs medgivande från Försvarsmakten för att träna med SSG (militärens specialförband Särskilda skyddsgruppen) och detta har tydligen inte Persbrandt fått. Nu måste troligen en utredning göras... Oops!

Medan Persbrandt snortar kola på Stockholms innekrogar tömmer resten av Sveriges befolkning lagren på Jodtabletter på Svenska apotek. Är de verkligen så rädda för strålningen eller är det nån bloggare som skrivit nåt om att Jod höjer förbränningen? Ja, jag vet inte, men slut är det och det väntas inte komma nya tabletter fören i början av april. 

Kanske är det koltabletter vi ska hamstra och käka. Detta för att rensa ut gifterna efter alla kemikalier vi stoppar i oss genom maten vi äter. Det är inte lite man ska hålla koll på när man handlar. Det ska vara nyckelhål, kravmärkt, ekologiskt å så vidare i all oändlighet. Det blir till att skaffa ett extrajobb om man ska ha råd att handla eftersom det ju är ett faktum att ju fler markeringar desto dyrare livsmedel. 

Nä, hörni nu börjar jag bli lite sugen på att ge mig ut och springa. Ser så härligt ut ute och snart kommer solen stråla in i mitt vardagsrum så det ändå inte går att sitta här.


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Sex Kontakt said...

Target online dating websites "Dejtingsajt" that allow you to have full access to the site after your free trial period so that you can have ample information to use. The variety of online dating websites " Dejtingsajt" out there can make selecting the best one hard. To get the best online dating website "Dejtingsajt", go for the one that meets your immediate needs. For more info visit at www.sexromans.se