Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hittade vägen

Sunday, March 13, 2011

Hittade vägen

Jag vet att jag sa att jag skulle stanna inne hela dagen, men precis innan 12.00 fick jag en sån otrolig lust att gå ut och gå då det gjorde jag. Skulle bara ta en liten runda eftersom jag var hungrig, men det slutade i en promenad på en timma ganska prick i väldigt rask fart. 


Otroligt tråkig bild, jag vet, men det är inte meningen att vara en vackert utan den är för att visa vad jag hittat. Den perfekta vägen för korta och snabba intervaller! Den ligger emellan två vägar vid ett nybygge och är inte direkt trafikerad... speciellt inte på morgonen när jag oftast är ute och springer. Jag skulle chansa på att den är ca 100 meter lång. Ska nog testa den inom kort.

Efter promenaden var jag helt dränerad på energi, men jag fick den tillbaka efter en köttbullssallad och fyra avsnitt Sons of Anarchy. Jag tror faktiskt jag ska se nåra till nu när jag ändå är i farten.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: