Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Star Walk

Sunday, March 20, 2011

Star Walk

Slår på tv:n och där ser jag en tjock Bret Michael. De kör tydligen nån sån celebvariant där vinsten går till välgörenhet och Michael sjunger R'n'B för fulla muggar. Inte så illa pinkat faktiskt. Otroligt roligt är att Bret, som haft tajta brallor sen typ 70-talet inte hängt med in i 2000-talet när det gäller penisplacering. På 80-talet kanske det var modern att ha snoppen placerad ner i ena byxbenet för att visa på dess storlek, men inte längre va?

Jag har sovit skitskumt i natt. Först hade jag svårt att somna fast jag var riktigt trött och sen har jag halvvaknat flera gånger. Måste vara månen, right? Tittade ni nånting på månen igår. Den lyste ju som en spotlight! Tog detta kort med mobilen, så det gör den inte riktigt rättvisa, men man kan ju knappast tro att det är månen som lyser sådär.


Bäjb fick mig att ladda ner Star Walk-appen till telefonen. Jäklar vilken häftig pryl. Man håller helt enkelt telefonen mot det man tittar på så berättar den vad det är man ser. Sen kan man i 3D cirkulera runt hela himlen. Den var lätt värd de 22 kronor den kostade. Synd att jag inte hade den när det fortfarande var mörkt klockan 6.00 så jag kunde ta reda på vad det var för stjärna jag såg lyste så skrapt bredvid månen på mornarna..

iPhone-appen Star Walk

Det är skitkallt ute idag. Minus 7 grader. Hmm, kommer jag att hitta gator utan is eller vad tror ni? Jag sprang ju inte igår morse och vill väldigt gärna göra det nu. Jag var visserligen ute en sväng på kvällen igår, men då gick det inget vidare eftersom jag redan tömt all energi på morgonträningen och powerwalk. Då var det inte halt, men väldigt väldigt blött och risken är väl att det blöta nu är is. Hmm, tål att tänkas på lite.

Big Brother-Sanna är verkligen ledsen över Rodneys "otrohet", precis som jag misstänkte. Hennes reaktion: Jaha, "Vanessa är ju så snygg så det förstår jag" och "jag har tappat bort förlovningsringen". Helt knäckt alltså!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: