Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Shoppat loss ordentligt

Tuesday, March 29, 2011

Shoppat loss ordentligt

Såja, nu ligger en burk Ketoz också i varukorgen. Vill ni också ha? Klicka i sånt fall här och klicka hem. Jäklar vad jag shoppat idag. Skor, proteinpulver och kosttillskott. Tänker inte räkna ihop hur mycket stålarsch det blir totalt.

Det gick inte så bra att springa. Stel i kroppen och mjöksyra gjorde det otroligt jobbigt. Dessutom är det ju alltid jobbigt att springa in nya skor, hur sköna de än är. Men det kommer bli så bra de där. Skorna gör ju att man fullkomligt flyger fram. Så sjukt nöjd!

Jag är extremt sugen på äventyr... som typ åka upp till min älskade berg och vandra. Tyvärr ligger antagligen alltför mycket snö kvar däruppe så det får nog vänta lite. Men Fallen borde funka. Ska planera ihop ett litet äventyr till helgen tänkte jag. Är det nån som vill med så är det bara att hojta.

Nu är det dax att packa ihop mig och förbereda morgondagen.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: