Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Snöoväder på väg

Thursday, March 17, 2011

Snöoväder på väg

Just som man trodde vintern var över sägs det att snöoväder är på väg in över Sverige. Upp till en decimeter i Småland. Det kan väl bara inte vara sant? Hur som helst lär det ju inte ligga kvar så himla länge eftersom det ska bli plusgrader så det är väl ok ändå.

Det har varit en bra dag på urologen idag. Lite lagom sådär. Vi avslutade med ett klinikmöte idag där storchefen drog den genomgång han haft med sjukhusledningen och vi fick lite beröm för vad vi åstadkommit under förra året. Känns skönt att det faktiskt syns och att det kommer fram även till toppen.

Nu sitter jag och försöker samla krafter. Jag är otroligt trött idag, men planen är en löprunda. Hur jag ska få till det begriper jag inte för det värker i fötterna och jag orkar knappt hålla ögonen öppna. Men jag brukar ju inte vara den som bangar träningen oavsett... oftast kommer man ju igång bara man startar och gör jag det inte så sak samma. Då kör jag bara bättre nästa gång. En cola zero och en Core Energy Tab (dvs koffein i högdos) hoppas jag gör susen.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: