Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Berättelser som berör

Sunday, March 06, 2011

Berättelser som berör


Va rolig! Jag har inte tidigare lagt märke till vad som står under loggan på Expressens sajt. "berättande som berör". Vad fint det låter. Inte direkt som om det vore en kvällstidning man skulle ge sig sta och läsa utan med en veckotidning med mänskliga tragedier typ Allers eller vilken det är som skriver om vanligt folk.

Idag berättar Expressen den berörande berättelsen om gårdagens fiasko i Andra chansen. Nåt med röstningen som gick åt skogen. Man kan även läsa om ur knubbiga katter bantar på klinik och om hur Frank Andersson får sexinviter från okända kvinnor efter Lets's Dance. Visst blir man berörd djupt in i själen?

Idag är det kallare igen... är våren över? Är vintern på väg tillbaka? Ja, inte skulle man bli förvånad. Vi har blitt lurade förr. Vad säger Carlgren om detta? Det ser ut att bli sol i alla fall och kanske kan det pressa upp temperaturen för nu MÅSTE vi bli av med snön!

Jag ska strax snöra på mig skorna och ge mig iväg. Hoppas jag har lite mer energi idag och att det är lite skönare att springa för efter gårdagens totala flopp är jag inte alls lika sugen som jag brukar vara. Det var ju SÅ jobbigt.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: