Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Eftermiddagskaffe

Saturday, March 12, 2011

Eftermiddagskaffe

Hmm, är det inte Melodifestivalen ikväll? Det verkar inte så. Det har helt försvunnit i alla skriverier om Japan. Med all rätt såklart. Jag tycker det är så lustigt med detta spektakel. Alla säger sig tycka det är skrot, men ändå ska alla kolla. Varje år har festivalen fler och fler tittare, men kritiken mot programmet bara växer och växer. Logik någon?


Jag ska i alla fall inte se det. Jag har andra planer. Jag ska strax ut och springa. Sen blire ett långt bad med en tidning innan jag kör en helkväll med Sons of Anarchy. Förutom min köttbullar har jag lagat lasagne med chevré och fetaost och jag har fisk ligger på tining för fiskgratängen jag ska stoppa in i ungen när jag kommer åter från löprundan. Jag fattar inte varför inte alla gör storkok på helgerna. Alla klagar veckan igenom att de inte vet vad de ska göra i matlåda dagen efter, men med frysen fullproppad av färdig mat är det ju enkelt. Då skulle de ju slippa köpa maten på sjukan som de sedan sitter och klagar på för att den alltid smakar likadant.

Okidoki folks... off I go!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: