Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: I Turned Into A Martian

Monday, March 07, 2011

I Turned Into A Martian


Richard B Hoover heter NASA-forskaren som nu påstår sig hittat bevis på att vi inte är ensamma i universum. Han har nämligen hittat fossiliserade bevis på att bakterier ska ha levt inuti meteoriter. Bakterierna ska härstamma från meteoriternas ursprung, som kometer och månar. Forskaren hävdar dessutom att livet på jorden egentligen kan ha kommit genom dessa meteoriter som ska ha fört med sig livsformer, som sedan utvecklats här. Dock påstår kritiker att man sett liknande upptäckter förr och att "det är en extraordinär slutsats som kräver extraordinära bevis".

Alltså jag vet inte jag. Att man hittat en fossil av en bakterie säger väl inte så mycket mer än att det har funnits liv i rymden om något. Den där lille masken på bilden som man hittat inne i en sten känns inte som bevis nog för att det finns annat liv out there idag. Han kan ju vara hur gammal som helst, den lille rackaren.

Har ni läst om Anneli, kvinnan med det extrema dödslängtan? Igår försökte hon ta världsrekord och simma 111 meter under isen. Dock fick hon ge upp och nöja sig med en svenskt rekord på 50 meter. I maj försöker hon bestiga Mount Everest utan syrgas och i november skall hon utmana sitt eget rekord och försöka simma ner till 161 meters djup på ett enda andetag.

Såna här grejer gör mig lite förbannad. Det borde väl finnas några gränser hos människan. Varje dag dör människor alldeles för tidigt och utan att ha gjort nåt för att förtjäna det och så ska såna som Anneli stå och flina i tidningen och skryta om att hon gjort de mest idiotiska grejer. Vansinne!

Till mitt liv då. Idag börjar jag alltså på riktigt med min nya diet för att försöka bli kvitt mina problem med magen. Jag har ju i.o.f.s tjuvstartat redan, men inte varit helstrikt. Nu är det andra bullar. Otroligt nog måste jag säga att min mage faktiskt redan känns bättre. Kan detta faktiskt funka? Verkar otroligt i sånt fall. Det är väl dock alldeles för tidigt att ropa hej. Jag har ju provat grejer förr som funkat i några dagar för att sedan gå tillbaka till prick samma som innan. Dock gillar jag denna diet hittills. Maten är ju extremt god. Dagens meny består av:

Frukost: 1 hackat ägg, 2 skivor skinka och en tsk majonäs
Mellis:  75 g Keso med bär och nötter
Lunch: Fetaostsallad med champinjoner och rödlök
Mellis: Proteindrink
Middag: Kycklingfilé med chevré och grönsaker

Låter delish eller hur? Kommer inte bli nåt större problem att följa denna diet, med alla goda saker jag ska äta. Det största problemet är väl alla jäkla matlagning och att se till att ha rätt grejer hemma, men jag förberedde en hel del igår, så jag har denna och en del av nästa vecka säkrad redan.

Dax för en ny vecka nu då. Jag känner fortfarande av halsen till och från och det känns som att den riktiga förkylningen bara ligger där och väntar på att få bryta ut. Så GÖR DET DÅ! Eller ännu bättre... FÖRSVINN!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: