Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Läkemedelsverkets rapport visar samband

Tuesday, March 29, 2011

Läkemedelsverkets rapport visar samband

Läkemedelsverket har idag publicerat en ny rapport som säger att: Svininfluensavaccinet Pandemrix kan öka risken för att drabbas av narkolepsi med upp till fyra gånger. Nu stoppas vaccineringen av minderåriga och utredningen om sambandet fortsätter. I Sverige har man fått in ett 50-tal anmälningar, men även på andra ställen där det vaccineras med Pandemrix har anmälningar rullat in.

Återigen sätts sjukvården i dålig dager. I Aftonbladet kan man läsa om en drabbad flicka där hon och hennes mor inte känner att de får hjälp av sjukvården för den narkolepsi hon drabbades av efter vaccineringen. En Facebook-gruppp har nu anmält sina neurologiska och immunologiska besvär som kroniska biverkningar av vaccinet Pandemrix. Anmälan har gått till Läke­medelsverket, Socialstyrelsen och Smittskyddsinstitutet, men både Läke­medelsverket och Socialstyrelsen hänvisar tillbaka till sjukvården, vilka har svårt att sätta diagnos på många av de drabbade.

Det måste framkomma här att massvaccineringen INTE var sjukvårdens påkom. Det var de tre instanser nämna ovan som gav direktiv och de arbetande inom vården hade inte mycket val. Lägg till att vi dessutom i princip blev tvingade att ta vaccinet själva, trots att många av oss helst velat slippa.

Den stora missen här är att folket hela tiden blev lovade att vaccinet inte skulle vara värre än andra vaccin trots att det inte genomgått alla de tester som läkemedel vanligen gör. Tomas Salomonsson på Läkemedelsverket och ansvarig för narkolepsistudien säger att det inte finns - och aldrig kommer att finnas - ett 100-procentigt säkert vaccin. Det är så dax att säga det nu. För så lät det faktiskt inte då. Man sa inte att det var riskfritt, men det skulle röra sig om lite feber, huvudvärk samt rodnad och svullnad på stickstället.

Sen är det ju de där med vaccinet faktiskt åtstakommit. Det vet vi inte och frågan är om vi nånsin kommer får veta vad som hänt om vi inte massvaccinerat oss.


Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

Khelben said...

Bi-effekter: http://en.wikipedia.org/wiki/Pandemrix#Side_effects

Hmm... jag skulle tippa på att immunsystemet i många fall klarar av att hantera en svininfluensa så länge man eftersträvar att försöka leva ett någorlunda hälsosamt liv med fokus på kostcirkeln och undvika sånt som sänker ner immunsystemet som rökning, alkohol etc etc.. det måste ändå vara en del av problemet även fast jag förstått att i vissa fall inte det hjälper heller.

Jag skulle aldrig vaccinera mig mot någonting om det inte vore absolut nödvändigt. Tvångsvaccinering inom sjukvården förstår jag inte hur någon kunnat godkänna, men jag känner inte till hur dom jobbar. Innebär det att om någon är emot att den personen blir av med jobbet då?

Hannastacia said...

Nä, det var inte tvång TVÅNG, men ett väldigt tryck på att man BÖR. Mer en oskriven regel och tryck på att man skulle göra det för patienternas skull. Jag väntade länge, men till sist tog jag sprutan.

Anonymous said...

This "apparent DTC" has been demonstrated to hurt some PCMs in vehicles though the
motor is running. Locate the diagnostic data url link in your vehicle.Here is my blog :: http://www.mrauto.cl/pregunta/fantastic-obd2-scanner-answers-every-person