Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Snackisar: Retuschering, psykos-Rickard & Looptroop Rockers

Wednesday, March 16, 2011

Snackisar: Retuschering, psykos-Rickard & Looptroop Rockers

Bloggvärlden rasar
Det har snackats mycket om retuscherade bilder i bloggvärlden sedan Kissie a.k.a Alexandra Nilsson började retuschera alla bilder av sig själv till ett benrangel och påstå att hon blivit så smal genom att äta barnmat. Nu skriker bloggarna igen efter att Victoria Secret's nya sommarkollektion lanserats på deras websida.


Retuscherade till max är benen på Victoria Secret's modellen. Jag undrar lite varför. Jag kan absolut förstå att man snyggar till bilderna för att efterlikna perfektion, men seriöst... är de där benen snygga ens? Är det nån som har såna ben och är det nån som vill ha det?

Rickards psykos
BB-Rickard drabbades av en psykos i huset. Jag tycker det har varit ganska lite snack om vad som hände med Rickard. Jag hade väntat mig mer uppror på såpan och mer skrik om att den skulle läggas ner. Men kanske är det så att folk fattar att detta inte är Big Brothers förtjänst.

Rickard hamnat på psykakuten och får en sömntablett. Han körs till ett hotell med Ebba och står under uppsikt av psykologer. På söndagen flyger de hem till Malmö.
– Hans tillstånd förvärras och på tisdagsmorgonen på väg till sjukhuset flyr han i väg från familjen och försöker hoppa framför en bil. Bilen stannar. Läkaren frågar sedan: Ville du dö? Då svarar han bestämt ”ja”. 

Det är Rickards mamma som talar ut. Rickards mamma som håller produktionen ansvariga för vad som hände. Jag säger det igen och jag har sagt det förut att detta INTE kan vara ett verk av sju dagar inlåst i ett hus med tillgång på lyx av alla de slag. Ingen innan helt psykiskt stabil människa drabbas av en psykos bara så där av detta.

Looptroop upprör rasister
"This is ment to be chocking" börjar låten "On repeat”. Och det har den tydligen gjort. I alla fall högerextremisterna som är rosenrasande. Looptroop har alltså lyckats för det är ju exakt vad de är ute efter såklart. Hade nazinissarna haft nåt innanför pannbenet hade de ju såklart låtsats som ingenting och hållt käften, men nu faller de alltså rakt i fällan, vilket ju visar exakt hur smarta de är.


I videon korsklipps svartvita bilder på nazistiska soldater med Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkessons och Kristian Luuks handskakning från SVT:s valvaka. Även Adolf Hitler och Tysklands förbundskansler Angela Merkel förekommer i bilderna. 
Själv tycker jag videon är lite lam. De hade kunnat ta i lite mer ändå.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: