Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Lagt kort ligger

Monday, March 28, 2011

Lagt kort ligger

Big Brother-Rickard verkar ha stigit ur sin psykos och tagit tillbaka talan från sin mor. Och då vill han tillbaka in i huset. Han påstår enligt tidningen att bristen på cigaretter och att han inte fick berätta om sitt förhållande till Ebba gjorde honom knäpp. Ja, men då så... då skulle det ju funka denna gången. Eller? Tack och lov säger BB nej.


Är ni trötta efter att vi ställt om klockan? Folk tycks gå runt som i dvala idag och de flesta beklagar sig över den förlorade timman. Själv märker jag ingen skillnad. Jag vaknade som vanligt strax efter 4.20 och känner mig inte ett dugg tröttare (eller piggare heller för den delen). Det är ju bara en timma herregud. Enligt min sömnguru professor Lena Leissner tar det ca 24 timmar för att ta igen en timma så hade alla bara skött sina kort rätt igår hade de varit piggare idag. Dock tycker jag det är så himla löjligt de här med att ställa klockan fram och åter. Vad ska det vara bra för egentligen? Spelar den där timman egentligen nån roll för nåt?


Image and video hosting by TinyPic

No comments: