Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: News recap

Sunday, March 06, 2011

News recap

Sossarnas fall
Socialdemokraterna söker ny partiledare och vad händer? jo, fler avgår. Nu är det partisekreteraren Ibrahim Baylan som valt att stiga ner. han skyller på att det är svårt att sköta sitt jobb och vara småbarnsförälder, men jag anar att det finns mer bakom hans avhopp än så. Vem vill följa med ett sjunkande skepp neråt botten liksom?

Sjörövare och pirater
Tänk att det finns pirater år 2011. Låter ju som en gammal saga av nåt slag. Men det här verkar inte vara sagofigurer på nåt sätt. De håller massvis med människor fångna och behandlar dom inte direkt väl. Det är män utan jobb och utan liv enligt egen utsago och i snitt får piraterna 35 miljoner kronor för varje kapning. Vad de ska med den danska familj de nu håller fångna har jag inte riktigt förstått, men det vet de kanske inte själva heller. Statement kallas det väl?

Sätt boja på kidsen
Beatrice Ask vill sätta fotboja på unga kriminella för att minska återfallen. Det är väl en bra idé. Varför bara låsa in dom en sväng och kasta ut dom i samma verklighet som innan. Nä, håll koll på dom och låt dom inte falla tillbaka in i samma mönster som tidigare. Fotbojan kan gott sitta kvar många långa år, för sköter de sig har de ju inget att dölja.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: