Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jag lider

Tuesday, March 01, 2011

Jag lider

Trött efter en natt med näst intill ingen sömn, huvudvärk, mensvärk, rinnande näsa och träningsvärk. Ja, ni förstår att jag inte har det lätt just nu, haha. Det är ju nästan komiskt.

Men av allt de där onda och jobbiga är jag ju faktiskt nöjd med träningsvärken fast den inte är så himla skön just nu. Vad som skulle bli en kortare promenad efter jobbet blev en timmas promenad i modd. Träningsvärken har inte varit så farlig under dagen, utan mer som en sån där behaglig medvetenhet att musklerna fått jobba, men framåt slutet av promenaden kändes det som att släpa två stockar (benen då) i motvind och uppförsbacke. Jag trodde knappt jag skulle ta mig hem. Men det gjorde jag såklart och nu är jag så slut att jag knappt orkar skriva.

Det blir att dyka ner i horisontalt läge i soffan och kolla Big Brother en stund.


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Khelben said...

Sova och blogga mindre. :)