Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: TV4 borde skämmas som ger efter

Monday, March 21, 2011

TV4 borde skämmas som ger efter


Rickard Anderssons mamma, Jadwiga, krävde att TV4-gruppen skulle betala sonens och flickvännen Ebba Berglunds förlovningsringar efter kollapsen i ”Big brother”. Nu har kanalen gått hennes krav till mötes.

Är det verkligen sant? Rickards mamma skriker och TV4 ger efter... bara så där? Varför? Det är ju samma sak som att säga att de tar på sig skulden för Rickards psykbryt. 

Vad gäller Rickards mamma tycker jag hon verkar minst lika knäpp som sin son. Hur kan man bara tro att allt är programmets fel? Hur orkar hon bråka med en tv-kanal och produktionsbolag? Är det inte bättre hon lägger den energin på att ta hand om sin son som uppenbarligen inte mår så himla bra? Min gissning är att TV4 gjorde detta för att få tyst på kärringen, men det ser verkligen inte bra ut... inte ett dugg faktiskt.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: