Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ser måndagen i vitögat

Monday, March 14, 2011

Ser måndagen i vitögat

Och där kom den. Artikeln om astrologen som kopplar jordbävningen till supermånen. Jag sa ju det!

Härom veckan blev det ett himla rabalder om trailern för Wii-spelet ”We dare”, där vuxna människor smiskar varandra och kelar med Wiimotes. Det bestämdes att spelet inte skulle släppas i USA, och det är väl ingen direkt förvånad över, men nu reagerar även Europa. ”reklamen INTE sanningsenligt reflekterar produktens innehåll och att den VILSELEDER konsumenterna”. Så Ubisoft fick ta bort reklamfilmen från sin sajt, vilket ju inte gör mycket nytta på internet. Den är ju liksom redan i rullning. Men kan till exempel se trailern på speltuben. Och inte begriper jag vad som är så farligt. Visst, men kan ju se i reklamen till och med att själva spelet inte går ut på smiskande, men ändå... Hade det varit bättre om det varit så eftersom man då i alla fall inte vilselett någon?

Sanna var den som fick lämna BB igår. Jag såg det inte, men jag antar hon blev glad för hon har ju inte pratat om annat än att lämna sen hon kom in. Sanna var ingen bra tuttLisa. Hon gjorde inget väsen av sig och blev tråkigt på en gång när hon hookade upp med Rodney. Nä, in med en ny TuttLisa, en som rör runt lite i grytan. Efter att Patrik kom in fattas ju vad jag kan se fortfarande tre deltagare om det ska vara komplett som det var i början. Skicka in Tobbe igen också vettja.

So... måndag morgon och vad jag kan minnas händer det inget utöver det vanliga denna vecka. Känns trist. Och ännu tristare är att jag inte har nåt att se fram emot heller. Jag hade ju hoppats få åka till Bäjb och spendera helgen med honom, men han ska på utbildning så det blir inte fören till helgen efter. Känns otroligt tungt. Det var ju så länge sen redan nu. Men det är ju inget annat än att bita ihop.


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Anonymous said...

HAARP idag har en effekt på 3,6 miljarder W!!!!!!!!!!. USA s militär upptäckte att det var ett perfekt vapen att påverka bl.a väder och skapa jordbävningar med. Alltså det perfekta vapnet till att skapa en otrolig makt med.
Den största vapentesten i år var på Haiti, där framkallade man ett stort jordskalv, sedan så var det chiles otur. Man har också framkallat jordbävningar i Kina med detta vapen. I samband med alla pågående katastrofer så har man iaktagit olika ljusfenomen på himlen.