Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Oro i Japan

Thursday, March 17, 2011

Oro i Japan

Tacka fan för det... att folk är oroliga alltså. Det är svårt att hänga med i vad som händer i Japan. Reaktorer brinner för fullt på Fukushima och man misstänker att tre av de fyra brinnande reaktorerna läcker radioaktiv strålning. Regeringen i Japan varnar visserligen folk från att gå ut, men säger samtidigt att det inte är så allvarligt. I går kväll japansk tid uppgraderades hur som helst olyckan till en sexa på den sjugradig skalan. En nivå under Tjernobyl och det låter allvarligt nog för mig. I alla detta känns det lite som att det glöms bort att landet är drabbat av jordbävning och tsunami och att mängder med människor är drabbade även på annat vis. Uppemot 10 000 människor är redan döda.

Sverige och Norge nås av partikelmolnet den 22 mars. Då är det utspätt till en hundramiljondel av utsläppskoncentrationen.



Image and video hosting by TinyPic

No comments: