Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ska jag slå till?

Wednesday, March 30, 2011

Ska jag slå till?

Fy sjutton vad jag är sugen. Min kollega Malin ska sälja sin bil. Hon har flyttat in till stan och behöver den inte längre. Jag har ju länge velat haft en. Nu är väl inte en Hyundai Atos vad jag valt om jag inte fått erbjudandet kastat i knät, men den är kanske inte så dum? Och den är ju ganska söt, vilket ger ett plus i kanten för mig.
Bilen har gått ca 9500 mil, är nybesiktigad och har nya bromsar. Den är extremt billigt i både drift och ägandekostnad och hon säljer den till mig för 15.000 riksdaler.

Herregud jag är ju 32... hittills har jag bara varit delägare i en Fiat Uno och det var när jag tog körkort. Klart jag ska ha en bil. Det är ju först då man blir vuxen på riktigt. Vad tycker ni? Ska jag slå till?


Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

CiBag said...

KLART DU SA HA EN BIL, HANNA :)

Christian said...

http://www.automotorsport.se/biltester/biltest.asp?url=2003/0325/032501.html&rubrik=TEST+Ny+pendlare+till+beg-pris+%28Atos+Prime%29

låter ju som en bra bil, är det abs på den?

Hannastacia said...

vet inte... ska forska mer idag :D