Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hastigt ur kvällspressen

Monday, March 07, 2011

Hastigt ur kvällspressen

Med hundra meter kvar till stationen fick passagerarna på pendeltåget i Stockholms omnäjd göra sina behov på tåget i plastpåsar! De fick nämligen inte gå ut eftersom området runt tåget kunde vara strömförande. Återigen en liten miss som blir stor i kollektivtrafiken. Man kan ju tycka att det inte ska dröja timmar att säkra området runt tåget så folk kan gå ut och gå biten inte till stationen, men man upphör aldrig att häpna över hur bra servicen är på tåg och bussar (och det var såklart ironiskt till max).

SVT som absolut inte skulle backa angående att inte göra ett skit åt att det blev lite galet i Melodifestivalens röstningsförfarande i lördags har nu gjort precis det... backat. De redovisar nu siffrorna efter de såklart kontrollräknat dom och försäkrat sig om att resultatet stämmer ändå. Frågan är bara hur de gjort om det visat sig blivit så galet så fel låt gick vidare. Inte så säker på att de varit så ärliga då.

Ja, det verkar sannerligen inte lätt att vara småbarnsförälder idag. Alla ska sluta tidigare och vissa har hela lediga eftermiddagar för att det är så synd om barnen som får vara kvar på dagis annars. Samtidigt är ekonomin knapp och man sliter hårt för att klara sig på lönen när man inte jobbar heltid. Men är det värt stressen? För vem stressas det? För barnet skull eller för att man själv ska slippa känna skuld? Jag minns att jag ofta var kvar sist på dagis och det var inte alltid så kul, men det gav mig en chans att få lite kvalitetstid med fröknarna. Samtidigt minns jag hur de som fick gå tidigast grina och skrek för att de villa stanna. Barnen har det roligt på dagis helt enkelt och de flesta märker inte skillnad på ifall mamma och pappa kommer en halvtimme tidigare.


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Björn said...

Lägg märke till Aftonbladets ordval!

"Men tiden gick. Efter någon timme blev flera passagerare nödiga"

I nästa stycke skriver man sedan att "Först efter två timmar hade reparatörerna ordnat så det var säkert att evakuera passagerarna"

I min värld är begreppet "någon timme" betydligt mer än två stycken ;)