Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: The Big Brother report

Tuesday, March 08, 2011

The Big Brother report

För det första vill jag ge tummen upp till TV11 som flyttat sändningstiden av kvällsreprisen till 19.00 istället för 17.30. Nu hinner man ju träna och dona innan programmet börjar och så kan man avnjuta middagen till programmet.Toppen.

Utvecklingen går framåt... deltagarna börjar bli lite griniga och lättirritabla precis som det ska va. Bråk och fest! Perfekt. Om vi går till söndagens utröstning tyckte jag det var lite synd att Cilla gick. Hon var skitjobbig och hade nog kunnat irritera skiten ur de andra om hon fått vara kvar. Hade ju hellre sett guds självutnämnde dotter Katerina gått, men hon är ju nästan lika irriterande som Cilla var... fast på ett tråkigare sätt.

Rodney och Sanna är skittråkiga. Vi har sett det förr. Den snygga bimbon grabbar tag i en av killarna och sen ska det bara hånglas hela tiden och hon (och killen) blir skittråkiga att se på. De där med gupp i sänghalmen är ju inte så jäkla kul längre. Inget uppseendeväckande med det... vi har sett det förr.

Den nya hunken Patrik då? Ja, vi har ju inte fått sett så mycket av honom ännu, men visst rörde han om i grytan. Killarna blev ju nästan svarta av avund och tjejerna flockade runt honom. Vad jag vill se här är ett triangeldrama där Sanna börjar smöra för den nya och Rodney blir sotis. Ja, det skulle skapa action.

Det största skrällen var väl att Tobbe gick ut. Skit också. Jag hade ju faktiskt börjat gilla den gnälliga Örebroaren. Han var ju ganska rolig ändå. Klantigt av honom att inte lösa sina affärer innan han gick in om det nu var den sanna anledningen till att han gick. Och vem ska nu komplettera Peter, som jag gillar skarpt också.

Vad är det egentligen med att så mycket folk lämnar huset? Så har det väl inte varit förr? De borde väl mer än nånsin veta nu vad det är de ger sig in på. Och hur länge pallar de... en till två veckor... katastrofalt. Förr bekämpade de i alla fall sina plågoandar ett tag innan de gick ut, men nu tycks de ge upp på en gång.

Nicky och Roza är ju ett pinsamt kapitel. Dock är de ju så unga att man kan förstå, men Nicky har nog satt sig lite i rävfälla här. De har inte varit "ett par" mer än nån timma innan hon börjar ställa krav på stackarn och han lär ju tröttna rätt fort om hon ska köra med den stilen och bete sig som de varit ett par i 50 år.

Min stora idol är Martin. Hur jäkla kul är inte killen? Han är ju så jäkla spontan och säger de mest roliga grejer. Han beter sig inte alls som man trodde en kille som lever på sitt utseende skulle göra. Han ska fan vinna! Han eller Simon som också är en skön kis.

De övriga tjejerna Annie, Sonia och Sara är alldeles för anonyma. Hit hör även Christian. De lär få liva upp sig lite om de ska ha en chans. De gör ingenting, syns inte, hörs inte. Vanessa verkar också anslutit sig till skaran av tysta brudar. trodde nog hon skulle skapa mer rabalder, men det kanske bara är en svacka.

Gurkan vetifan vad man ska tro om. Jag har ju inte sett honom i de andra dokusåporna han varit med om, men man undrar ju om han är så dum på riktigt som han gör sig.

Ja, det ska bli spännande att se fortsättningen här. Och det borde väl komma in lite mer folk också va? Roza, Gurkan och Patrik var ju beräknade att komma in redan från början, så då saknas ju fortfarande folk för Rickard, Ebba, Jessica och nu Tobbe. Det är ju faktiskt bara Cilla som lämnat programmet på det sätt man ska. In med mer folk nu och orsaka mer rabalder.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: