Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Och klockan är?

Thursday, March 10, 2011

Och klockan är?

Grundlurad. Jag har vaknat några gånger på morgonkvisten och kollat på klockan och när den stod på 4.57 bestämde jag mig för att gå upp. I godan ro sätter jag mig framför datorn med min kopp kaffe och råkar slänga en blick på klockan på datorn. 4.30!?! Hur fan gick det till om den var 4.57 nyss? Här blev jag lite nervös för vad var egentligen klockan? 4.30? 5.30? eller rent av 6.30 och jag ska stå färdig ute på gatan om en halvtimme?

Nä, jag gick och kollade på väckarklockan igen och där står den och lyser 4.31. Det är verkligen helskumt för jag var och är fortfarande så säker på att jag såg 4.57 när jag gick upp.

Jaja, inte sen i alla fall. Ok, så Sigtuna idag alltså och nordiskt blåscancermöte. Enligt "schemat" håller dagen på till klockan 18.00, men det hoppas jag verkligen är väl tilltaget med tid. Hur ska man klara och sitta så länge. Först i bilen och sen där från 9.00. Nä, det kan ju inte vara möjligt. I morgon är det möte med den nationella gruppen och även där har jag en lång dag framför mig. Startskottet går 8.30 och dagen beräknas hålla på till 16.30. Hur intressant detta än må vara är det bland det värsta jag vet att sitta still och det får nog bli en liten löprunda i morrn kväll för att återställa ordningen i kroppen.

Dags för en stadig frulle med äggröra nu och i väskan packar jag lite nötter så jag kan undvika fikamackorna. Bye for now.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: