Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: En kväll helt förstörd

Tuesday, March 01, 2011

En kväll helt förstörd

Jag har inte kunnat göra nåt annat än att ligga i min jäkla soffa och glo med en hand på min värkande mage och med spyan i halsen. Skitkväll rent ut sagt. NU, när kvällen snart är över börjar det släppa. Typiskt. I 21 år har jag haft den här skiten och det blir bara sämre och sämre för varje gång och jag börjar verkligen tröttna.

Sjuksköterska som jag är kan jag ju inte låta bli att försöka sätta en diagnos på mig själv. Och självdiagnos blir Endometrios. Ju mer jag läser om det desto mer övertygad blir jag. Jag har såklart inte alla symtom, men det har man ju sällan. Jag har tillräckligt många. Det skulle faktiskt inte vara helt otroligt med tanke på att magbekymmer likt mina kan förekomma och dessutom: När sjukdomen startar eller under de perioder då den är mer aktiv kan man också få symtom som trötthet, illamående och lite feber. Subfebrilitet och illamående är relativt nya tillskott i mitt menshelvete.

Så... ikväll tog jag tag i saken och gjorde det en sjuksköterska aldrig gör. Kontaktade sjukvården. Närmare bestämt Kvinnokliniken. Jag har ju varit där med min ägglossningsrelaterade knöl i bröstet så jag tänkte jag chansar att skriva dit direkt.

Tills jag får svar är det bara att ladda med värktabletter vid sängen så jag klarar natten och hoppas på att det är bättre när jag vaknar. Dock vet jag ju att detta bara är början på flera dagars lidande. Ni kanske märker att humöret är ganska kass också. PreMenstruella Syndrom my ass. Här är det Menstruella Syndrom både med och utan Pre för hela slanten.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: