Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Böppebullar

Saturday, March 12, 2011

Böppebullar

Jag tror det var min dagiskompis Lisette som döpte om köttbullar till böppebullar när vi var barn och sen fick de heta det för alla. Jag har nyss ätit den mest ljuvliga lunch med köttbullar och mozarellasallad med paprika/cashewpesto. Tänk att det finns så mycket god mat som jag aldrig ens visste om.

Klockan 10.30 snörade jag på mig kängorna och gick ut i solen. Det är RIKTIGT skönt ute och jag promenerade i över två timmar. Solen är så himla skön och jag funderar på att sätta mig på balkongen en stund och sola ansiktet. Men... jag har ju inte riktigt ro att bara sitta där och inte göra nånting så det blir nog inte så. Jag ska nog fortsätta laga lite mat istället för nu har jag köpt grejer så jag kan förbereda mat enligt min meny för två veckor framöver. Sen blire att gå över med dammsugaren innan jag ger mig ut och springer en svänga.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: