Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Spungen, solad och äten.

Sunday, March 20, 2011

Spungen, solad och äten.

Åter i soffan efter 5 km löpning och 15 minuter solarium.Det var faktiskt ganska kallt ute innan jag fick upp värmen under löpturen. Jag har stretchat lite dåligt senaste dagarna också och det tog ett bra tag innan jag kände mig bekväm i benen, men tillslut så. Det var inte direkt halt... mest knöggligt på sina ställen.

Att sola direkt efter en löptur är så otroligt skönt och avslappnande. You should try it. Känner mig som en ny människa efteråt. Nu ska jag bara orka pallra mig in i duschen också så är jag reda för dagen.


Såg ni detta? Otroligt roligt. En man köpte en korv som utlovade 104 % kötthalt så han anmälde det till KO. Svaret från tillverkaren vart: På ketchupflaskorna står det att till ett kilo ketchup har det använts två kilo tomater. Till 100 kilo korv har det använts 104 kilo kött. Ett korvskinn fylls med grovt malet kött, sedan röker och torkar vi korven. Köttet innehåller vatten och när vi torkar korven torkar vattnet ur.

Nu är det väl inte så att 104 kg kött är samma sak som 104 % kött om jag inte är helt ute och cyklar. Dessutom innehåller korven också bl.a kryddor, lök så vi kan alltså inte ens komma upp i 100 %.


Jag vill passa på att ge en eloge till Bengt Magnusson som gått ner 10 kg. Han har gjort det på 5 veckor, vilket kan tyckas vara lite kort, men om man antar att Bengt inte rört sig speciellt mycket alls innan och ätit skräp och sedan skärpt sig ordentligt är det ju fullt möjligt med hälsosamma metoder. Tyvärr vill han inte berätta hur han gjort. Bengt använder sig tydligen av något dataprogram och detta tycker att han ska gå ner ytterligare 6 kg och vi får la se om han lyckas med det.

Ni vet hur det finns tillfällen när man ätit lite för mycket och känner sig lite extra pluffsig? Jag hade en sån dag i går och jag kände mig som en boll. Men då... precis när jag behövde det kom detta meddelande på Facebook.


Tack Micke, precis när jag behövde det, haha. Nä, nu ska vi in i duschen och sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Jag känner för en repa till Fallen... får se om jag orkar gå så långt.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: