Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Psyklopedin

Monday, March 28, 2011

Psyklopedin

I lördags när vi satt och kollade på "100 sätt att åka ut en gameshow", som för övrigt är ett helt intetsägande program, googlade Potty på Leif Pagrotskys längd och hamnade på Psyklopedin. ingen av oss hade nånsin sett denna sida förut och vi höll på att garva ihjäl oss. Vilken rolig sida.

Från Psyklopedin

Leif Pagrotsky, Född 34 mars 1989 i Farstun. Svensk låginkomsttagare med kvinnoben och mansskägg. Även sångare i techno/danbands gruppen Turbonegro. Leif härstammar från pysslingarna där av hans längd. Leif växte upp i lingonskogen 2 km norr om Farstun under knappa förhållanden, han fick inte gå i skolan "pojkar med skägg skall vara hemma" sägs det att fröken skrikigt innan hon kastade ut honom från klassrummet. Leif har själv berättat att han alltid som barn önskar sig två vänsterknän men det var något hans föreldrar aldrig hade råd att köpa honom som pojk. Leif brukar stå hemma under elementet och ta det lugnt, nynna på anti-socialdemokratiska hejaramsor och njuta av värmen. När han inte slappnar av under elementet tar han sig ett dopp i älven med sin badanka.
Anledning till att det inte finns någon bild på Leif sägs bero på att han är under elementet och luktar på dammtussarna.

”Jag trivs bäst i vattnet där ingen ser hur kort jag egentligen är”

~ Leif Pagrotsky 1996
Vilket jobb de har lagt ner på nåt som bara är dravel. Hur orkar folk? Jag är dock glad att de som skapat just denna sida orkar för den gav oss ett gått skratt minst sagt.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: