Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Gubben med mustaschen

Saturday, March 26, 2011

Gubben med mustaschen

Jag har ingen aning om vem han är eller vad han kan tänkas göra för Sossarn, men jag tycker han ser ganska läskig ut Håkan Juholt. Att han dessutom vårdar sig mustasch som en hundvalp gör honom ännu läskigare.

Jag är stolt över mig själv... jag lyckades vara vaken till typ 23.30 igår vilken jag aldrig är på fredagar ju. Det är så himla trist när man kommer hit efter att inte ha setts på länge och så somnar jag vid 21.00, men igår lyckades jag alltså! Sen somna vi bägge i soffan och jag vaknade för en stund sen av solskenet. Det är helt klarblå himmel! Tyvärr också ganska kallt, men solen värmer förhoppningsvis något. Ska strax ut och springa en sväng. Har inte sprungit på hela veckan och nu är det alltså dax att testa benhinnorna. Håll tummarna gott folk!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: