Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ännu en grå dag?

Tuesday, March 22, 2011

Ännu en grå dag?

Det är tokgrått ute... precis som i går. Det är nästan lite höstlikt och det skulle inte förvåna mig om världen bestämde sig för att hoppa över våren och sommaren och köra höst direkt. Och fasen vad det blåser hörni! Är det nåt jag verkligen ogillar förutom snö är det blåst. Dock har det verkligen tagit på snön så jag antar blåsten för nåt gott med sig denna gång.

Jag mår inget vidare. Vaknade med täppt näsa och jag fryser och har ont i hela kroppen. Skit också... ska genast brusa upp en multivitamin och hälsa i mig.

Idag tar jag gympadojorna till jobbet och hoppas det går bättre att gå i dom än i kängorna. Jag har spenderat morgonen med att stretcha som en tok, men det är banne mig inte lätt att komma åt framsidan på smalbenen.

Dagens (eller gårdagens) knäppgök  går till den den 29-åriga man i Malmö som stämde sin polare efter att han brutit sitt löfte sen 5 år och odlat mustasch. Stämningsansökan innehöll förutom bildbevis även en fyra sidor lång argumentation. Den ledde såklart ingenstans, och var förhoppningsvis menat som en skämt... men man vet ju aldrig. Om inte kan målsägande ta sitt pick och pack och dra till USA eller nånstans där ett sånt här case verkligen har en chans.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: