Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Stronger

Saturday, March 12, 2011

Stronger

Jag trodde inte det var möjligt att bli starkare och piggare av att undvika kolhydraterna. Jag hade väntat mig att förlora ganska mycket muskelmassa under de här första veckorna och det kanske jag har, men jag har konstigt nog blivit starkare utan tvekan.

Nu på morgonen, innan frukost, har jag kört 75 minuter på steppern med paus vid 30, 50 och 60 minuter för armhävningar och situps. det var inte det minsta jobbigt och jag hade lätt kunnat fortsätta om jag inte känt att hungern börjat smyga sig på. I pauserna gjorde jag 35 armhävningar och 50 situps (per set) utan några problem och även här hade jag faktiskt klarat fler om jag gett mig fanken på det.


Jag är ganska häpen. Hur mycket jag än kört förr har det aldrig riktigt känts som jag avancerat, men nu är det tydligt. Är det nån som kan förklara detta? Man läser ju överallt att man måste få i sig kolhydrater efter träning för att inte bryta ner musklerna och eftersom jag ju inte följt detta under en och en halv vecka nu borde jag ju enligt rim och reson inte bli starkare utan snarare tvärtom.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: