Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Matroska files

Saturday, March 05, 2011

Matroska files

Jag kollade ju som sagt på Sons of Anarchy igår, men det var i ren frustration. Filerna var .mvk, nåt jag aldrig hört talas om tidigare, men som är: The Matroska Multimedia Container is an open standard free container format, a file format that can hold an unlimited number of video, audio, picture or subtitle tracks inside a single file. Eftersom jag spelade filen i VLC skulle det inte vara nåt problem, men det var det och bilden hängde sig hela tiden och hälften av avsnittet kollade jag på med ljus och stillbild. Inte så roande direkt.

Så nu på morgonen började mitt Googlande och jag hittade faktiskt denna ganska snabbt. En codec i codecdjungeln som faktiskt funkar med Media Player Classic. Det är värt att ta hem den istället för att leta efter en annan version för bilden är sjukt bra.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: