Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Titta dig frisk

Wednesday, September 01, 2010

Titta dig frisk

Jag brukar ju propagera för tidningen iFORM och här kommer ännu ett utdrag ifrån blaskan. Det är i Kanada forskare kommit fram till att man kan stärka sitt immunförsvar bara genom att titta på nån som är sjuk.

Man lät en grupp människor titta på ett gäng bilder i två omgångar. Den första omgången innehåll bilder på möbler och den andra omgången innehöll bilder på uppenbart förkylda människor. Blodprover togs både innan och efter båda omgångarna bilder och det var tydligt att immunförvaret var bättre efter att ha sett på de sjuka människorna.

Källa/ Psychological Science

Tyvärr verkar inte det räckt för min del. Jag spenderade ju förra veckan bredvid Åsa som jag antar är källan till min nuvarande förkylning och början av denna veckan bredvid Malin som också åkt på Åsas baciller. Man kan ju bara hoppas på att mina kollegor stirrade lite extra på mig innan jag gick hem i dag så de kan bekämpa det jag eventuellt förs över till dom.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: