Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jag dör av garv

Wednesday, September 29, 2010

Jag dör av garv

Stackars dumma white trash amerikaner som gör vad som helst för lite kosing. Ok, så här var det enligt artikeln. Far och son lyssnade på hårdrock på radiostationen KORB. Då hörde de att de kunde få en massa kosing om de tatuerade in loggan i pannan. Far och son drog till tatueraren och kom ut med orden ”93 Rock” och ”Quad City Rocker” för gaddat i pannan. So far so stupid, men det slutar inte där. Väl framme på radiostationen fick de veta att det hela var ett skämt (såklart) och de gick därifrån lottlösa. En stämning av radiostationen har gjorts, men det ledde ingenstans.

Nu vet hela världen om historien efter pappa stupid åkt dit och fått sitt mugshot taget. fotot sprids nu på nätet som löpeld. Far och son är nog inte så glada, men radiopratarna på KORB lär ju skratta tills de hamnar i graven.

En annan, mer löjlig än rolig historia jag möts av i tidningen är den om Kent Grim. En 59-årig man som inte fick köpa biljett till Ladies night och la sig ner och grinade. Även han har anmält... till diskrimineringsombudsmannen! Han Har ju rätt i att det skulle bli ett jäkla rabalder om det var en show för endast män med lättklädda fruntimmer, absolut, men att gå så långt som att anmäla känns ju mest fjompigt. Stackars Kent som så gärna ville se Martin Stenmarck, Andreas Johnson, Måns Möller, Brolle och Stephen Simmonds får nu vara utan. Men jag undrar... varför vill en 59-årig man så himla gärna se de här grabbarna ta av sig kläderna?


Image and video hosting by TinyPic

No comments: