Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Gjort stan

Saturday, September 04, 2010

Gjort stan

Jag kan ju konstatera att jag inte riktigt har den energin jag trodde att jag hade. Jag spacklade ansiktet med foundation för att åtminstone försöka dölja mitt pizzaface, satte på mig helsvarta kläder och stora solbrillor för att vara så anonym som möjligt och gav mig ut på stan i min förkylningsbubbla. Jag var helt slut innan jag nåt city och hostattack efter hostattack gjorde att jag inte riktigt kunde koncentrera mig på att kolla på utbudet. Trots detta kom jag hem med ett par mysbyxor i haremmodell som endast kostade 49 kronor på BikBok och ett par jeans.

Jag har länge varit ute efter ett par pösiga jeans som är bekväma till skillnad mot de allra flesta och jag har nog provat alla "boyfriend" jeans på marknaden. Det är konstigt för vad jag vet är har inte min kille Östermalmsbrallor som är insvängda vid vaden, men det verkar vara vad boyfreind-fit betyder. Till slut hittade jag ett par assköna, inte riktigt som jag ville ha dom men det får duga, på Stadium av märket Warp. Jag tror dock jag kan ha köpt en storlek för stora i min jakt efter pösighet, men sköna som as var dom.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: